Nieuwsbrief update COVID 19

datum: 01 - 05 - 20

Rotterdam, 1 mei 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,


Met betrekking tot het Corona-virus, zijn wij continue druk bezig met het inventariseren van de mogelijkheden voor het openen van ons bad.

Afgelopen dinsdag heeft wethouder De Langen bekend gemaakt hoe Rotterdam invulling gaat geven aan de versoepeling van de maatregelen met betrekking tot sporten voor kinderen. Helaas is er besloten om buitenzwembaden tot nader order niet te openen, omdat het handhaven van de RIVM-richtlijnen hierbij niet realistisch wordt geacht. Ook in overleg met andere lokale openluchtbaden, betekent dit, dat ons bad in ieder geval tot 20 mei gesloten blijft voor alle leden. Wij hopen dat het in de nabije toekomst met verdere versoepelingen van de maatregelen wel mogelijk wordt om op aangepaste wijze het bad te openen. We werken er hard aan om te zorgen dat alles gereed is op het moment dat er groen licht wordt gegeven, en gaan er dan vol voor!

Daarnaast willen wij een oproep doen aan diegenen die hun lidmaatschap nog niet voldaan hebben om dit alsnog op korte termijn te doen. Dat kan eenvoudig via deze link. Wij snappen dat dit seizoen anders is dan voorgaande seizoenen, maar de vaste kosten van ons bad lopen door. De kans is groot dat we deze zomer in eigen land blijven en in dat geval zullen wij er alles aan doen u een geweldig vakantiegevoel te geven in ’t Zwarte Plasje. We gaan er van uit dat alle leden ons bad een warm hart toe dragen en ons blijven steunen in deze crisistijd.Wij houden u uiteraard op de hoogte.


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

K. van de Sandt, Voorzitter


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

107 ms