Rabo ClubSupport

Geachte Zwarte Plasje leden,

Inmiddels is het bad nu al een aantal weken gesloten, maar achter de schermen gaan wij door. Er is o.a. een uitgebreid plan gemaakt om sponsor- en subsidiegelden binnen te halen voor onderhoudsprojecten en zaken zoals een nieuw speeltoestel voor ons bad. Jullie kunnen helpen door op 't Zwarte Plasje te stemmen voor de Rabo ClubSupport actie.

STEM HIER

Rabo ClubSupport
't Zwarte Plasje doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Hiermee hopen wij een mooi bedrag op te halen voor de aanschaf van een nieuw speeltoestel voor achter op het grasveld. Wij hebben jullie hulp nodig om zoveel mogelijk stemmen op te halen. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben bij de Rabobank en lid zijn van de Rabobank. Lid worden is kosteloos als je een Rabobank rekening hebt en door lid te zijn beslis je mee met welke maatschappelijke initiatieven de Rabobank ondersteunt. Als u zelf niet lid bent van de Rabobank, wilt u alstublieft familie of vrienden die dat wel zijn vragen om hun stemmen in te zetten voor 't Zwarte Plasje? Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Stemmen
Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020. U kunt uw stemmen verdelen via de app of via de website van de Rabobank ( https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/). Log in en ga naar "Zelf regelen" en vervolgens "Mijn lidmaatschap". Daar kan je klikken op Rabo Club support. Selecteer minimaal 3 deelnemende clubs. Verdeel daarna jouw 5 stemmen over deze 3 clubs.

STEM HIER

Wij hopen op uw steun voor dit project en houden jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

Alvast dank.

Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur
Kees van de Sandt, Voorzitter


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

129 ms