Het seizoen is voorbij.

Let op: Het zwembad is momenteel gesloten.
Dit betekent ook dat we telefonisch niet bereikbaar zijn, maar slechts per e-mail.

Opening bad 1 juni!

datum: 18 - 05 - 20


Geachte Zwarte Plasje leden,


Opening bad op 1 juni!

Er is goed nieuws, we mogen op aangepaste wijze open! Door de versoepelingen van de Covid-19 maatregelen mogen buitenbaden weer open mits er aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Momenteel werken wij hard aan ons protocol en alle benodigde acties hiervoor.


Contributie betalen

Er zijn altijd nog veel leden die hun contributie voor dit seizoen nog niet voldaan hebben. Let op: de kortingsperiode loopt tot en met 25 mei. Klik hier om in te schrijven. Vooral in deze crisisperiode is alle steun welkom; in de vorm van de jaarlijkse contributie, giften maar ook door inzet van vrijwilligers.


Vrijwilligers nodig

Door de omstandigheden hebben we ons een sterke beperking qua personeel moeten opleggen. Toch zijn juist nu veel handen nodig. Om de vaste kosten dit jaar laag te houden hebben wij ons als bestuur, samen met bedrijfsmanager en een aantal vrijwilligers, extra ingezet voor het onderhoud en schoonmaak van het terrein en het clubhuis. Ook zullen wij als het bad open gaat ondersteuning van vrijwilligers nodig hebben i.v.m. de te nemen coronamaatregelen. Wilt u zich inzetten als vrijwilliger stuur dan een e-mail naar de bedrijfsmanager Ghislaine op info@zwarte-plasje.nl.


Zelf financieel getroffen?

Sommigen van u zullen net zo financieel getroffen zijn door het virus als wij. Wilt u toch lid blijven, maar lukt het u echt niet met de normale contributie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 418 7809 of mail info@zwarte-plasje.nl.


Laten we er met elkaar, ondanks de beperkingen, een mooi seizoen van maken!Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur

Kees van de Sandt, Voorzitter


Het nodige snoeiwerk door Renier en André
Ghislaine zet de vlonders in de olie
Hans spuit de tegels schoon
De nieuwe ligplaats voor de Tante Nel wordt voorbereid
Wat vind je hier van?

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

159 ms