31 AUG - Vollemaan zwemmen, een nieuw evenement op ’t bad!

datum: 31 - 08 - 23

Op donderdag 31 augustus is het volle maan en organiseren wij een nieuwe activiteit: “vollemaan zwemmen”. In de stilte van de avond en het licht van de Supermaan kan er door een beperkte groep vanaf 18 jaar gezwommen worden. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. We openen de poort om 20:30 en de avond eindigt om 23:00.

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht, de inschrijflijst ligt op het bad, vraag ernaar bij de badmeesters. Met inschrijving geef je aan dat je de regels en voorwaarden hebt gelezen en accepteert. Alle deelnemers ontvangen een week van tevoren een e-mail met verdere details.

Het programma:

Om 20:30 gaat de poort open en is er ontvangst met koffie en thee. De poort sluit om 21.25 dus zorg dat je op tijd binnen bent. Vanaf 21.30 tot 22.30 mag er gezwommen worden. Als rond 21.30 het startsein wordt gegeven mag je het water in. Je mag ook gerust op een wat later tijdstip het water in gaan, maar zeker niet eerder. Tijdens de hele zwemtijd is er een SUP met een medewerker in het bad. Mocht het nodig zijn dan is er altijd snel hulp ter plekke.

Om 22.30 uur moet iedereen het water weer uit. Je mag er natuurlijk ook eerder uit. De kantine is open voor een drankje, dit is uiteraard voor eigen kosten.

Om 23.00 is het afgelopen. Het bad wordt verlicht met kaarsjes. Er zal geen elektrisch licht zijn. Er kan wel gedoucht worden na afloop in de kleedkamers.

Dit is een “stilte” activiteit. Er mag zachtjes gepraat worden. Ook staan we open voor leden die een bijdrage willen leveren in de vorm van akoestische muziek of klankschalen om de avond extra bijzonder te maken. Neem gerust contact met ons op via info@zwarte-plasje.nl.


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

88 ms