Schoolzwemwedstrijden 22 juni 2022 op 't Zwarte Plasje

datum: 24 - 05 - 22

De Schoolzwemwedstrijden zijn terug! Dit jaar wordt het georganiseerd door SVH-waterpolo in samenwerking met 't Zwarte Plasje. Datum is woensdag 22 juni 2022 met inloop vanaf 16.30 en start vanaf 17.00.
In geval van slecht weer hebben we al een reservedatum nl woensdag 29 juni.

De inschrijving voor de wedstrijden is van 1 t/m 19 juni 2022 via zwarte-plasje.nl/schoolzwemwedstrijden/. Kinderen die mee doen dienen minimaal in bezit te zijn zwemdiploma A. Zie het schema hieronder voor wedstrijd opties per leeftijd. De inschrijfkosten bedragen 3 euro per kind. In sommige gevallen wordt dit door de school betaald, dit wordt aangegeven bij het inschrijven.

I.v.m. de drukte van dit event willen we iedereen vragen waar mogelijk lopend te komen en anders de fietsen zoveel mogelijk op de daarvoor bestemde plekken te stallen. Liever niet op de stoep en zeker niet in voortuinen of op opritten van de overburen.

De avond ziet er onder voorbehoud als volgt uit;

Iedere school stelt zelf één estafetteteam van jongens en één estafetteteam van meisjes samen, deze moet uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen bestaan, er worden 6 banen gezwommen. Dit team mag op de avond zelf worden samengesteld en opgegeven.

De prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats worden gedurende de avond uitgereikt. Ieder kind wat heeft meegedaan krijgt uiteraard ook het bekende vaantje.

Kinderen worden opgeroepen per ronde. Zij moeten dan klaar gaan staan bij de gele glijbaan, waarna ze op naam worden opgeroepen als ze aan de beurt zijn. Lijsten met de volgorde zullen op diverse plekken opgehangen worden. Indien een kind niet op tijd aanwezig is, kan hij of zij niet meer meedoen met die ronde.

Scholen zijn vrij om een stand of ander soort tent neer te zetten als verzamelpunt voor de zwemmers. Op het Zwarte Plasje zelf zal de kantine geopend zijn voor de nodige versnaperingen en zullen er ook hamburgers verkocht worden. Op de avond zelf is de organisatie zelf te herkennen aan de SVH shirts. 

We vragen de ouders zelf goed op te letten als zij jongere broertjes en zusjes meenemen naar het zwembad. Het is meestal erg druk en gezellig, dus extra voorzichtigheid is geboden. Kinderen zonder diploma’s zijn verplicht een zwemvest of zwembandjes aan te hebben. Deze zijn beperkt voor bruikleen beschikbaar op 't bad.

Indien er nog extra vragen zijn kunt u mailen naar info@zwarte-plasje.nl.

Wij zien erg uit om jullie in grote getalen te ontvangen op 22 juni!

Namens de organisatie,

Manon Rommerts en Brenda Brenninkmeijer


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

113 ms