Nieuwsbrief update COVID 19

Rotterdam, 25 april 2020

Geachte lid,


Eerder deze week maakte het kabinet bekend dat de huidige maatregelen omtrent COVID-19 betreffende de sportverenigingen en sportaccommodaties na 28 april worden verlengd tot 20 mei.


Versoepelingen

Er komen wel enkele versoepelingen in de maatregelen, met name voor de jeugd. Kinderen t/m 12 jaar krijgen meer ruimte voor buitensporten, maar ouders mogen daar niet bij zijn. Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen ook buiten sporten, met inachtneming van 1,5 meter afstand, maar er mag geen gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen. Hierdoor is het niet eenvoudig om het bad open te stellen voor deze doelgroep.


Plannen

Ondanks de complexe situatie, zijn wij op dit moment druk bezig met het voorbereiden en uitwerken van plannen om de jeugd en later ook de andere leden op gepaste wijze gebruik te laten maken van ons bad. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.


Veiligheid

De veiligheid van onze leden en ons personeel staat voorop in deze crisisperiode. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact met ons opnemen via info@zwarte-plasje.nl.

Wij vertrouwen erop u hiermee vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben.Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

C. van de Sandt, Voorzitter


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

111 ms