Het seizoen is voorbij.

Let op: Het zwembad is momenteel gesloten.
Dit betekent ook dat we telefonisch niet bereikbaar zijn, maar slechts per e-mail.

Informatie omtrent opening

datum: 25 - 05 - 20

Rotterdam, 25 mei 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,

Nog maar een week te gaan voordat het bad officieel open gaat! Er wordt nog altijd hard gewerkt om ervoor te zorgen dat dit volgens de regels van het RIVM kan gaan. In deze mail wordt meer hierover uitgelegd, maar allereerst willen we jullie bedanken.

Dank voor het vertrouwen

Veel dank voor jullie vertrouwen en geduld in de afgelopen weken. Dank aan de leden die ondanks de onzekerheid hun contributie voldaan hebben. Dit wordt enorm gewaardeerd.

Richtlijnen voor de opening

Om aan de regels van het RIVM te voldoen is een protocol opgesteld dat in de loop van deze week per mail verstuurd wordt naar jullie. Omdat we met een beperkt aantal leden tegelijk op het bad aanwezig mogen zijn is ervoor gekozen om te werken met zwemslots van een uur. U kunt zich vanaf komende vrijdag inschrijven via de website. In de eerste week zal een maximum van 35 inschrijvingen per uur gelden. Aan het eind van iedere week wordt geëvalueerd en gekeken of er opgeschaald kan worden met aantallen of langere tijden. Tussen de zwemslots is 30 minuten gepland voor schoonmaak en wisseling van zwemmers. In de mailing van komende week wordt meer uitgelegd over het nieuwe protocol.

Omdat bovenstaande nu pas duidelijk is en daarover wellicht verwarring heeft kunnen ontstaan, willen wij de kortingsperiode verlengen tot en met 30 mei 2020.

Loop- en zwemroutes

Inmiddels zijn de meeste werkzaamheden voor de opening van het bad gereed en werken we nog hard aan alles om aan de nieuwe maatregelen te voldoen. Zo zijn er loop- en zwemroutes uitgezet om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Het bad en de voorzieningen liggen er weer mooi bij. Zie foto’s hieronder.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op het bad.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Kees van de Sandt, voorzitter


Wat vind je hier van?

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

172 ms