Schoolzwemwedstrijden 2024

datum: 19 - 06

Dit jaar vinden de schoolzwemwedstrijden plaats op woensdag 19 juni met inloop vanaf 16.30 en
start vanaf 17.00. In geval van slecht weer hebben we al een reservedatum nl woensdag 26 juni.

De inschrijving voor de wedstrijden is van vrijdag 31/5 t/m vrijdag 14/6 2024 via https://www.zwarte-plasje.nl/schoolzwemmen.

Kinderen die mee doen dienen minimaal in bezit te zijn van zwemdiploma B.
Zie schema hieronder voor wedstrijd opties per leeftijd. De inschrijfkosten bedragen 4 euro per kind (in sommige gevallen wordt dit door de school betaald).

I.v.m. de drukte van dit evenement willen we iedereen vragen waar mogelijk lopend te komen en anders de fietsen zoveel mogelijk op de daarvoor bestemde plekken te stallen. Liever niet op de stoep en zeker niet in voortuinen of op opritten van de overburen.

De avond ziet er onder voorbehoud als volgt uit;

Schema
1Schoolslag5-6meisjesStart 17:00
2Schoolslag5-6jongens
3Schoolslag7-8meisjes
4Schoolslag7-8jongens
pauzeStart ca 18:00
5Schoolslag9-10meisjesStart ca 18:30
6Schoolslag9-10jongens
7Schoolslag11+meisjes
8Schoolslag11+jongens
9Vrije slag9-10meisjes
10Vrije slag9-10jongens
11Vrije slag11+meisjes
12Vrije slag11+jongens
13Estafetteallemeisjes
14Estafetteallejongens

Iedere school levert zelf één estafetteteam van jongens en één estafetteteam van meisjes, deze moet uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen bestaan, er worden 6 banen gezwommen. Dit team mag op de avond zelf worden samengesteld en opgegeven.

De prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats worden gedurende de avond uitgereikt. Ieder kind wat heeft meegedaan krijgt uiteraard ook het bekende vaantje.

Kinderen worden opgeroepen per ronde. Zij moeten dan klaar gaan staan bij de gele glijbaan, waarna ze op naam worden opgeroepen als ze aan de beurt zijn. Lijsten met de volgorde zullen op diverse plekken opgehangen worden. Indien een kind niet op tijd aanwezig is, kan hij of zij niet meer meedoen met die ronde.

Scholen zijn vrij om een stand of ander soort tent neer te zetten als verzamelpunt voor de zwemmers. Op het Zwarte Plasje zelf zal de kantine geopend zijn voor de nodige versnaperingen en zullen er ook hamburgers en hotdogs verkocht worden.

We vragen de ouders zelf goed op te letten als zij jongere broertjes en zusjes meenemen naar het zwembad. Het is meestal erg druk en gezellig, dus extra voorzichtigheid is geboden. Kinderen zonder diploma’s zijn verplicht een zwemvest of zwembandjes aan te hebben. Wij hebben deze eventueel in bruikleen voor U.

Indien er nog extra vragen zijn kunt u mailen naar info@zwarte-plasje.nl

Wij kijken er naar uit om jullie in groten getale te ontvangen op 19 juni!

Team 't Zwarte Plasje


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

121 ms