Het seizoen is voorbij.

Let op: Het zwembad is momenteel gesloten.
Dit betekent ook dat we telefonisch niet bereikbaar zijn, maar slechts per e-mail.

Nieuwsbrief zwemslots

datum: 27 - 05 - 20

Rotterdam, 27 mei 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,

De opening van ’t Zwarte Plasje op 1 juni komt snel dichterbij! In deze mailing informeren wij u over de aangepaste wijze waarop er gezwommen kan worden volgens de huidige maatregelen van het RIVM.


Zwemslots

Omdat er een beperkt aantal zwemmers tegelijk op het bad mag zijn is er gekozen voor zwemslots. In de eerst week zullen dit slots van 1 uur zijn met een maximum van 35 leden. Er wordt wekelijks gekeken of er opgeschaald kan worden in tijd en aantallen. U wordt hiervan op de hoogte gehouden via de e-mail en op de website.


Inschrijven

U ontvangt vrijdag 29 mei een link waarmee u zich kan inschrijven. Om in te schrijven voor een zwemslot heeft u uw gele zwemkaart nodig. U kiest het tijdstip waarop u wilt zwemmen en vult hierna uw kaartnummer in. Om de reservering compleet te maken dient u te bevestigen dat u geen corona verschijnselen heeft en dat u akkoord gaat met het geldende protocol. Als u deze heeft ingediend ontvangt u vervolgens een bevestiging via uw e-mail.


Protocol

Om te waarborgen dat alles via de maatregelen van het RIVM verloopt is een protocol opgesteld. Hierin staan o.a. de veiligheids- en hygiëneregels voor bezoekers, personeel en vrijwilligers. Dit protocol kunt u vinden op de website. Klik hier.


Vrijwilligers

Om dit allemaal in goede banen te laten verlopen hebben wij uw hulp nodig. Bent u in de gelegenheid om u in te zetten als vrijwilliger, stuur dan een e-mail naar onze bedrijfsleider Ghislaine op info@zwarte-plasje.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer en welke dag(deel) u beschikbaar bent. De taken zijn voornamelijk:

  • Handhaven 1,5 meter op het terrein
  • Corona gerelateerd schoonmaken (desinfecteren tafeltjes, leuningen etc.)
  • Binnenkomst en toegangscontrole uitvoeren en uitgeleide begeleiden


Wij zien jullie graag spoedig op ’t Zwarte Plasje.


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Kees van de Sandt, Voorzitter

Wat vind je hier van?

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

191 ms