Verruiming zwemslots

datum: 27 - 06 - 20

Rotterdam, 26 juni 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,


Het verloopt de afgelopen weken erg goed op ons bad. Daarnaast kregen we gister goed nieuws, de regels worden per 1 juli verder versoepeld. Er kan dus steeds meer.


Verruiming zwemslots

Op veler verzoek, worden de zwemslots komende week verruimd naar 1,5 uur. Wanneer u zich gaat inschrijven via https://zwarte-plasje.nl/zwemslots/ ziet u dat er een nieuwe tabel is voor inschrijvingen vanaf maandag 29 juni. Ook is het aantal inschrijvingen per week verruimd van 3 naar 5 keer per persoon.

De wisseltijd tussen de slots gaat van een half uur naar een kwartier. Wij vragen uw medewerking voor een soepel verloop van het wisselen tussen de slots.


Poort open

De poort gaat 10 minuten vóór de start van het zwemslot open, en sluit 10 minuten na aanvang van het zwemslot. Het is niet mogelijk om de poort langer open te houden vanwege het noodzakelijke toezicht op het bad zelf. Dus houd er rekening mee dat u binnen die 20 minuten binnen moet zijn.


1,5 meter afstand

Het RIVM stelt altijd nog de eis dat we 1,5 meter afstand houden, met uitzondering van kinderen tot en met 18 jaar. Kinderen onderling hoeven deze regel niet na te leven, maar wel ten opzichte van ouderen die in het bad aanwezig zijn. Wij vragen jullie om de 1,5 meter regel in acht te blijven houden.


Uitgifteluik

Ook het uitgifte luik gaat weer open op momenten dat dit mogelijk geacht wordt door de bedrijfsleiding.

Er zullen dan alleen koude frisdranken, bier, wijn, ijsjes en snoepjes worden verkocht.

We blijven de versoepelingen daar waar het kan invoeren. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte. Dank voor de prettige medewerking tot nu toe.

Veel zwemplezier gewenst komende week.


Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur

Kees van de Sandt, Voorzitter


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

82 ms