Inschrijven zwemslots van start!

datum: 29 - 05 - 20

Rotterdam, 29 mei 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,


Hierbij nogmaals het bericht met een link die ook werkt op mobiel.

Vanaf vandaag kunnen jullie je inschrijven om te zwemmen!


Inschrijven

U kunt via deze link inschrijven, https://zwarteplasje.nl/zwemslots. Kies vervolgens uw tijdslot en vul uw kaartnummer in. Dit nummer staat rechts bovenin op uw gele zwemkaart. In de eerste week kunt u maximaal één keer inschrijven om zo veel mogelijk leden een kans te geven om te zwemmen. We gaan er van uit dat dit snel opgeschaald kan worden en houden u hiervan uiteraard op de hoogte. Indien u nieuw lid bent of een nieuwe pas hebt aangevraagd ontvangt u deze een dezer dagen via de post.

Nieuwe route

Let op: de ingang is verplaatst naar de Adriaan van der Doeslaan. De loop- en zwemroutes zijn duidelijk weergegeven, zie hieronder of de vergrote versie klik op de link.Dit alles is op zeer korte termijn mogelijk gemaakt dankzij hulp van bedrijven en individuen die zich onbaatzuchtig hebben ingezet. Er is hard gewerkt op het bad, maar ook achter de schermen. Daarvoor zijn wij enorm dankbaar, zonder jullie was dit nooit gelukt.

Ook helpen?

Er zijn vrijwilligers nodig voor o.a. handhaving en corona gerelateerd schoonmaken. Bent u een dag of dagdeel beschikbaar, meldt u zich dan aan bij de bedrijfsleider, Ghislaine, op

info@zwarte-plasje.nl. Vermeld hierbij uw telefoonnummer en wanneer u beschikbaar bent.

Wij verheugen ons om u te verwelkomen.Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur

Kees van de Sandt, Voorzitter


Wat vind je hier van?

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

181 ms