De Club van 100

€ 4550 opgehaald

Word lid van de Club van 100 van 't Zwarte Plasje!

Beste Zwarte Plasje leden en overige geïnteresseerden,

’t Zwarte Plasje is al 110 jaar een sterke vereniging op een unieke plek midden in Hillegersberg – Schiebroek en 110 Morgen. Wij hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de toekomst en willen dat graag ook goed blijven onderhouden.

Veel betrokken leden hebben het personeel geholpen met de voorbereiding voor het openen van het bad voor dit zomerseizoen 2024. Het ziet er prachtig uit! Ook is er lopend onderhoud gepleegd aan de bomen, terrassen en heeft het clubhuis een schilderbeurt gehad.

Naast dit noodzakelijke onderhoud, blijft het ook nodig om te investeren in faciliteiten op het bad.
Eén van de zaken die wij komende winter willen aanpakken is het kinderbadje. Veel peuters genieten daarvan met hun ouders en het is aan een flinke opknapbeurt toe.

U kunt ons financieel helpen door mee te doen met de Club van 100. Het doel is 100 leden die € 100,-- doneren. Andere bedragen mag ook.

De club van 100 is een jaarlijkse vrijwillige donatie voor onderhoud en toekomst bestendig houden van ’t Zwarte Plasje in de ruimste zin. Een dergelijke gift kan in aanmerking komen voor belasting aftrek onder bepaalde voorwaarden die te vinden zijn op de website van de Belastingdienst: www.belastingdienst.nl/giften. Wij hebben geen ANBI status maar voldoen wel als vereniging aan de eisen van de Belastingdienst. Mocht u daarvan gebruik willen maken, laat ons dat weten, dan zullen wij daaraan uiteraard onze medewerking verlenen.

Leden van de Club van 100 kunnen op onze website vermeld worden indien gewenst. Aan het einde van het seizoen wordt u tijdens de jaarlijkse afsluitingsborrel bijgepraat over de stand van zaken van de vereniging. Ook niet leden van SVH ’t Zwarte Plasje kunnen doneren.

Namens het bestuur hartelijk dank voor uw bijdrage.

André Vismans - Vice-Voorzitter

Renier Brenninkmeijer - Penningmeester

Reeds gerealiseerd

Dankzij de Club van 100 hebben we reeds kunnen realiseren:

  • Het prachtige speeltoestel in het grasveld
  • Bomen snoeien en herplanten
  • De nieuwe speeltoestellen op het water

In een paar stappen ben je al lid!

Vul het formulier in om sponsor van Zwarte Plasje te worden:

Het bedrag dat u wilt doneren *:

Door € 100,- of meer te doneren wordt u automatisch lid van de Club van 100.
De Club van 100 leden krijgen, indien gewenst, een vermelding op de website. Ook worden deze leden uitgenodigd voor een jaarlijkse borrel op ’t Zwarte Plasje om bijgepraat te worden over de stand van zaken van de investeringsplannen en om daarover ideeën uit te wisselen.

Als u minder dan € 100,- doneert wordt u geen lid van de Club van 100.

De betaling geschiedt via iDeal, zodra u op sponsoren drukt zal u worden doorwezen naar een betaalpagina van onze Payment-provider pay.nl.

Liever sponsoren via overboeking? Dan verzoeken wij u vriendelijk te reageren per email naar sponsoringzp@gmail.com onder vermelding van: ‘Aanmelding Club van 100’ en uw gegevens door te geven (Naam, adres, telefoonnummer en email adres) en het bedrag van minimaal € 100,- over te maken op rekeningnummer NL 80 RABO 0362165963, ten name van SVH ’t Zwarte Plasje Club van 100. te Rotterdam.

Velden met een * sterretje zijn verplicht.

120 ms