Nieuw contributiesysteem

datum: 13 - 03 - 23

Bericht van de voorzitter

Rotterdam, 13 maart 2023

Geachte leden,

Om het u gemakkelijker te maken lid te blijven van onze vereniging SVH ’t Zwarte Plasje en in lijn met het ALV besluit van vorig jaar, introduceren wij een nieuw contributiesysteem. Het voordeel voor u is dat u zich niet ieder jaar opnieuw moet inschrijven, maar u blijft automatisch lid tot wederopzegging.

Wat moet u doen
U ontvangt van ons binnenkort per email de contributienota die eenvoudig met een machtiging of met ideal te betalen is. Na ontvangst van uw betaling wordt uw lidmaatschapskaart automatisch geactiveerd. (Graag even controleren of uw gegevens nog kloppen. Zo niet dan zijn deze ook eenvoudig aan te passen).


Kortingsperiode

Het oude systeem met een kortingsperiode vervalt. Wij hebben nieuwe tarieven vastgesteld die gemiddeld genomen niet veel verschillen met de tarieven van het afgelopen jaar. Zeker niet voor gezinnen met kinderen. De tarieven voor 2023 zijn als volgt vastgesteld:
1-6 jarigen Eur 35,--, 6-18 jarigen Eur 45,-- en volwassenen Eur 75,--.
De korting voor zwemmer 5 in hetzelfde gezin bedraagt Eur 25,00.


Aanpassen of opzeggen lidmaatschap

Mocht u besluiten om uw lidmaatschap op te zeggen, dan kunt u dit doen met het linkje in de contributienota. Normaal moet dit voor het einde van het jaar gebeuren. U wordt hieraan ieder jaar tijdig door ons herinnerd. Omdat het systeem later klaar was dan gepland geldt deze verplichting dit jaar niet.


Nieuwe leden blijven natuurlijk ook altijd welkom en kunnen zich eenvoudig in het nieuwe systeem aanmelden en inschrijven. Of via de website. Er worden dan eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Er is geen ballotage om van onze vereniging lid te kunnen worden.


Klaar voor de toekomst

Hiermee hebben wij het leden administratiesysteem weer helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd.
Wij hopen iedereen komend jaar weer te mogen begroeten in ons mooie Zwarte Plasje waar dan ook het 2 de gedeelte van ons plan “Klaar voor de toekomst” gereed zal zijn met een mooie nieuwe speelhoek voor de kinderen, een opgeknapt grasveld, nieuwe hekken aan de noordzijde van het plasje en andere fijne aanpassingen.


Vragen

Mocht u nog vragen hebben, of heeft u hulp nodig bij deze manier van betalen, dan helpen wij u graag per email of persoonlijk op ’t Plasje. Wacht hier alstublieft mee totdat de contributienota´s zijn verzonden.
Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen binnen de vereniging.

Met vriendelijke groet.
Namens het bestuur en medewerkers,
André Vismans (Voorzitter).


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

114 ms