Nieuws

Weergave:

In Memoriam - Ghislaine Hentzen [17 maart 1964 – 10 juli 2024]

Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van Ghislaine. Hoewel ze al langere tijd ziek was, kwam haar overlijden op woensdagavond 10 juli... Lees verder »

Om de waterkwaliteit van ‘t Zwarte Plasje goed in de gaten te houden, voert de Provincie iedere twee weken een meting uit.

UPDATE 11 Juli: Per 11 juli 2024 is het negatieve zwemadvies (intestinale... Lees verder »

Met verslagenheid geven wij kennis van het onverwacht overlijden van Ghislaine Hentzen onze bedrijfsleider van ’t Zwarte Plasje.

Ze was al enige tijd ziek maar toch kwam het overlijden voor ons allemaal... Lees verder »

Lustrumborrel

datum: 05 - 07

Lustrumborrel

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de lustrumborrel op vrijdag 5 juli van 17.00 tot 19.00 uur. Kom ook langs voor een drankje en een hapje en ontmoet al die andere leuke leden van... Lees verder »

Zondag 30 juni Spelletjesdag.
Springen, plonzen en zweven!

Zondag 30 juni is het Spelletjesdag op ’t Zwarte Plasje van 11.00 tot 18.00 uur. Kinderen en volwassenen van alle leeftijden zijn welkom. Er... Lees verder »

Dit jaar vinden de schoolzwemwedstrijden plaats op woensdag 19 juni met inloop vanaf 16.30 en
start vanaf 17.00. In geval van slecht weer hebben we al een reservedatum nl woensdag 26 juni.

De inschrijving... Lees verder »

Vanwege de algehele zorgen rondom schadelijke PFAS-stoffen heeft het hoogheemraadschap 26 grote wateren en openbare zwemlocaties in Schieland en de Krimpenerwaard gescreend op PFAS (zie ook dit... Lees verder »

Op donderdag 31 augustus is het volle maan en organiseren wij een nieuwe activiteit: “vollemaan zwemmen”. In de stilte van de avond en het licht van de Supermaan kan er door een beperkte groep vanaf... Lees verder »

Woensdag 22 juni was het dan eindelijk zover, na een pauze van vier jaar kon eindelijk het schoolzwemmen als vanouds doorgaan. Het was speciaal om dit bijzondere evenement dat dateert uit 1941 voort... Lees verder »

Komende zondag 3 juli is het Spelletjesdag op ’t Zwarte Plasje. Vanaf 12.00 start onze reis door de tijd, naar de jaren 80, cowboys en indianen, ridders en prinsessen en zelfs naar de toekomst. Kinderen... Lees verder »

De Schoolzwemwedstrijden zijn terug! Dit jaar wordt het georganiseerd door SVH-waterpolo in samenwerking met 't Zwarte Plasje. Datum is woensdag 22 juni 2022 met inloop vanaf 16.30 en start vanaf 17.... Lees verder »

Afgelopen woensdag is het speeltoestel op de ligweide officieel geopend door de jeugd van de SVH waterpolo (zie filmpje hieronder). Het enthousiasme waarmee ze de eerste stappen op het toestel maakte... Lees verder »

Op 3 mei 2021 is ons erelid en oud-voorzitter de heer Bert Bolomey overleden. Hij werd 88 jaar.

In 1978 nam hij het voorzitterschap van Sportvereniging Hillegersberg (SVH) over. De vereniging was op dat... Lees verder »

’t Zwarte Plasje heeft een nieuw sponsorinitiatief; de Club van 100.

Klaar voor de toekomst!

Om het duurzaam voortbestaan van ’t Zwarte Plasje te waarborgen is een investeringsplan opgesteld voor de... Lees verder »

Geachte Zwarte Plasje leden,

Inmiddels is het bad nu al een aantal weken gesloten, maar achter de schermen gaan wij door. Er is o.a. een uitgebreid plan gemaakt om sponsor- en subsidiegelden binnen te... Lees verder »

Het bijzondere 2020 seizoen

Anders dan normaal

Normaliter staat het voorjaar bij ?t Zwarte Plasje in teken van voorbereidingen voor de opening van het nieuwe seizoen. Dit jaar was dat heel anders. In maart... Lees verder »

Nieuwsbrief update COVID 19

datum: 01 - 05 - 20

Rotterdam, 1 mei 2020

Geachte Zwarte Plasje leden,


Met betrekking tot het Corona-virus, zijn wij continue druk bezig met het inventariseren van de mogelijkheden voor het openen van ons bad.

Afgelopen dinsdag... Lees verder »

Rotterdam, 25 april 2020

Geachte lid,


Eerder deze week maakte het kabinet bekend dat de huidige maatregelen omtrent COVID-19 betreffende de sportverenigingen en sportaccommodaties na 28 april worden verlengd... Lees verder »


Geachte Zwarte Plasje leden,

 

Het bestuur wil u graag over een drietal zaken informeren:

 

1)           Opening:

Afgelopen week heeft de regering besloten om een reeksopgelegde maatregelen omtrent... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

112 ms